TwinNet
Informatika és Oktatás
 
Minőségbiztosítás

tamcert

Minőségbiztosítási szabvány
MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány

Tanúsítvány száma:
QMS-376/11

Tanúsító szervezet:
ECM Irányítási Rendszerek Európai Tanúsítási Szolgálata Kft.

A TwinNet Kft. minőségpolitikája

Küldetésünknek azt tekintjük, hogy sikeresen járuljunk hozzá az ország oktatáspolitikai célkitűzéseinek megvalósításához, hogy megfeleljünk a jelenkor európai színvonalának és elvárásainak. Az oktatás, a tudás az egyik legfontosabb erőforrás, amely biztosíthatja, hogy egy ország hosszabb távon versenyképes le he ssen az európai környezetben. Az informatika az egyik fontos háttér, amelynek segítségével ablak nyílik környező világunkra, melynek segítségével gyorsan információkhoz juthatunk mindennapi és üzleti döntéseink meghozatalához.

A minőség az az alapvető követelmény, amely ma már nélkülöz hetetlen egy cég tevékenységében. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy az oktatás-informatika-minőség hármas egységének színvonala megfeleljen az Európai Uniós országtól joggal elvárható követelményeknek. Ennek elérése érdekében a TwinNet Kft vezetősége elvárja önmagától, és a folyamatokban résztvevő valamennyi további munkatársától, hogy munkáját szakszerűen, vevőközpontúan az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőség-menedzsment rendszer keretében végezze.

További céljaink:

Minőségmenedzsment rendszerünk folyamatosan fejlődjön.

Olyan légkört és cégkultúrát biztosítsunk, amelyben természetes a hatékonyság növelésének igénye , a megújulásra és a minőségjavításra való törekvés . Ezt rendszeres minőségügyi és szakmai oktatással, motiválással kívánjuk elérni.

Mindig, minden helyzetben a megfelelő ember a megfelelő munkát - folyamatos vezetői ellenőrzés mellett - pontosan és megbízhatón végezze el . Ennek alapkövetelménye, hogy Társaságunk vezetőinek gondolkodása és tevékenysége minőségközpontúságot tükrözzön.

Beszállítóinktól elvárjuk , hogy Társaságunk számára a legjobb minőségű árut/szolgáltatást biztosítsanak , és munkájukban egyre inkább kerüljön előtérbe a minőségi gondolkodás fontossága.