TwinNet
Informatika és Oktatás
 
Rendszergazda szolgáltatás

e-szakmaA TwinNet Kft. rendszergazdai, rendszer-felügyeleti szolgáltatása az országban egyedülálló módon biztosítja a vállalkozások és közoktatási intézmények (óvodák, általános- és középiskolák, kollégiumok, pedagógiai szolgáltatók) informatikai rendszereinek üzembiztonságát és hatékony működését.

Cégünk évtizedes gyakorlattal rendelkezik a közoktatási intézmények rendszergazdai, rendszer-felügyeleti tevékenységének ellátásában. Eddigi tevékenységünk során több mint 300 intézmény informatikai-számítástechnikai rendszerének tervezését, kivitelezését, beüzemelését valósítottuk meg, továbbá az általunk kiépített rendszerek legtöbbjének állandó felügyeletét és karbantartását is ellátjuk.

Közintézmények rendszergazda szolgáltatása

Jelenlegi partnerhálózatunkban több mint ötven - a közoktatás szinte valamennyi területét (bölcsődék, óvodák, általános iskolák, gimnáziumok, szakközép- és szakiskolák, kollégiumok, szakértő bizottságok, módszertani intézmények, pedagógiai szakmai szolgáltatók, gyermekotthonok, gyógypedagógiai intézmények) lefedő – iskolában, oktatási-nevelési intézményben látunk el rendszergazdai, rendszerfelügyeleti, szoftvertámogatási és szakértői tevékenységet!

Az állandó rendszerfelügyelet elsősorban a számítógép-hálózat működésének folyamatosságát, az esetleges hibák megelőzését szolgálja. A szolgáltatás keretében állandó munkatársunk, a szerződés típusától függő rendszerességgel, helyszíni ellenőrzési, hiba-megelőzési, hibaelhárítási munkát végez. A rendszeres felügyelet mellet további havi 2-4 alkalommal – bármikor igénybe vehető – rendkívüli kiszállást is biztosítunk különleges igény (pl.: iskolai versenyek előkészítése, bemutatóóra, szakmai érettségi felügyelet stb.) esetén.

A rendszer-felügyeleti szolgáltatás előnyei a közoktatási intézmények számára:

tovabb a szolgáltatás havidíja 20-30%-a a munkabérként kifizetett rendszergazdai státusznak,

tovabb a szolgáltatás dologi kiadásként finanszírozható, ezáltal nem csökken a bértömeg,

tovabb a rendszerintegrációs szolgáltatással az intézmények elavultabb számítógépeit hasznosítani lehet, drága számítógépek beszerzése helyett, naprakész információs szolgáltatást nyújthatunk az oktatási intézmények informatikai felszereltségét, gépellátottságát tekintve,

tovabb állandó monitoring és nyomkövetés lehetősége a számítástechnika területén,

tovabb pályázati figyelőrendszer a különböző állami, alapítványi informatikai fejlesztések irányába,

tovabb intézményi szoftverrendszerek felhasználói támogatása,

tovabb állandó szakértői, szaktanácsadói feladatok a fejlesztések ügyében,

tovabb az iskolai lokális hálózat folyamatos működésének biztosítása,

tovabb az Internet kapcsolat védelme, vírusvédelem, tűzfalak telepítése és karbantartása a behatolások és kártékony vírusok elleni hatékony védekezés eszközeként,

tovabb hibajavítás az oktatási és az iskola-menedzsment számítógépeire egyaránt,

tovabb továbbképzés, szakmai segítségnyújtás.

Vállalkozások rendszergazda szolgáltatása

Ügyfélkörünkbe tartozik számos kisvállalkozás is, számukra igen kedvező rendszerfelügyeleti ill. javítási átalánydíjat kínálunk, igazodva a működésükhöz kapcsolódó speciális igényekhez.

A rendszergazdai szolgáltatás keretében cégünk az informatikai rendszer esetleges meghibásodásait, a bejelentéstől számított maximum 48 órán belül elhárítja. Abban az esetben, ha a hiba a számítástechnikai rendszer teljes működésképtelenségét okozza, a hibaelhárítást cégünk – a bejelentéstől számított – maximum 24 órán belül elvégzi!

Rendszergazdai szolgáltatásunk kiegészítéseként ajánljuk – elsősorban nagyobb számítástechnikai eszközállománnyal rendelkező partnereink részére – átalánydíjas hardverjavítási szolgáltatásunkat is, amely teljes körűen biztosítja az intézmények és vállalkozások informatikai infrastruktúrájának üzemeltetését.

A rendszer-felügyeleti szolgáltatás előnyei a vállalkozások számára:

tovabb előre tervezhető fix összegű havidíj,

tovabb járulékos költségeket nem igénylő megoldás,

tovabb rugalmas ügyfélszolgálat, az igényekhez igazodó rendelkezésre állás, akár 7/24 órában is,

tovabb az Internet kapcsolat védelme, vírusvédelem, tűzfalak telepítése és karbantartása a behatolások és kártékony vírusok elleni hatékony védekezés eszközeként,

tovabb eszközök átalánydíjas javítása,

tovabb informatikai tanácsadás a vállalkozások részére.

Szolgáltatásainkat a vállalkozások, intézmények méretéhez, felszereltségéhez, anyagi lehetőségeihez igazodva többféle konstrukcióban kínáljuk, figyelembe véve az iskolák eltérő igényeit, gazdasági lehetőségeit egyaránt!