Hardver és szoftver forgalmazás


A hardver és szoftver forgalmazásunk országosan elismert, ahogy azt a referenciáink mutatják. Ha ezzel kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Munkaállomások

A kényelmes irodai, vagy otthoni munka tökéletes eszköze. Jó minőségű billentyűzettel és egérrel vezérelheti számítógépét, az információkat nagy méretű kijelzőn követheti, hálózati kapcsolata stabil, vezetékes. A számítógép felépítése moduláris, könnyen fejleszthető. Ez a kategória a profik választása.

A termékekhez

Laptopok

Amennyiben munkáját nem helyhezkötötten végzi, a laptop az Ön munkaeszköze. Informatikai környezete bárhol a világon rendelkezésre állhat egy jó minőségű Internet eléréssel. Legmodernebb eszközeink a mukaállomásokkal megegyező minőségű felhasználói élményt nyújtanak.

A termékekhez

Tabletek

Informatikai feladataink kiegészítésére használjuk ezeket az eszközöket. Nincs kéznél a számítógépe, vagy nem akar laptopot magával vinni? Az operációs rendszer felhőszolgáltatásának segítségével bármely adata elérhető marad táblagépén. Egy jó eszközválasztással kiválthatja laptopját, de akár a munkaállomását is.

A termékekhez

Audiovizuális eszközök

Ebben a kategóriában találja partnereink által leginkább keresett eszközöket, melyekkel támogathatja munkáját. Legyen szó nagyméretű kijelzőről, vagy saját adattárolóról, állunk rendelkezésére az eszközválasztásnál.

A termékekhez